Recruiter
zorg & onderwijs

keistad personeel

delen

Over de functie

Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven recruiter voor het domein zorg en onderwijs! Wij zijn opzoek naar een recruiter die de ideale match kan maken tussen kandidaat en opdrachtgever! Als recruiter ga jij je dagelijks bezighouden met de openstaande vacatures en zorg je dat je deze onder controle hebt. Dit doe je door proactief op zoek te gaan naar de best passende kandidaten binnen het zorg- en onderwijs domein en doe je er alles aan om deze kandidaten te overtuigen van Keistad Personeel. Heb je een creatief idee om passende kandidaten binnen te halen? Dan word je alleen maar aangemoedigd.

Naast de acquisitie van nieuwe kandidaten, word jij ook verantwoordelijk voor de begeleiding van deze professionals. Dit betekent dat je continu bent betrokken bij de gehele in- door- en uitstroom proces van de professionals. Hierdoor ziet elke dag er anders uit en blijf je jezelf continu door ontwikkelen als expert in de arbeidsbemiddeling. Hoe mooi is dat?

Wat ga je doen?

Functie eisen

Over het bedrijf

Vanuit onze vestiging Utrecht detacheert en bemiddeld Keistad Personeel professionals in de publieke sector. Onder andere binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bedrijfsvoering. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van energie, of ze nu bij ons op de vestiging werken, of bij een opdrachtgever.

Wat krijg je van ons terug? Uiteraard heel veel werkplezier, maar dat is niet het enige wat je elke ochtend weer uit je bed haalt. Een goed salaris vanaf €2600 met een uitstekende flexibele bonusregeling, helemaal te verdienen door individuele prestaties! Daarnaast bieden we voldoende ruimte om te genieten én te ontwikkelen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Keistad Personeel je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Stuur je CV en motivatiebrief naar work@keistadpersoneel.nl

Copyright © 2022  KEISTAD ZORG B.V.

KVK 85168874